Mad & Øl – En Kulinarisk Rejse

Øl og mad er som yin og yang – de komplementerer hinanden perfekt. 
Hos REINHOLT Nanobryggeri elsker jeg, at eksperimentere med mad, 
der passer til mine øl.  f.eks. :

RONDO: Prøv den med en saftig bøf eller en kraftig ost.
HOPPY SPRING: Perfekt til krydrede retter som thai eller mexicansk mad.
Sweet Dreams: Nydes med en let salat eller fiskeret.

Steak med tomatspinat, grillede krydderkartofler og øl braiseret smørstegte gulerødder

En super nem sommeranretning med friske råvarer.
Der nydes et glas Father's Brown til.

TORSKERYG MED
JORDSKOKKE SUPPE

ØLMARINERET LAKS MED RISTET BRØD

God mad tager tid at lave!

Igennem en menneskealder har jeg eksperimenteret med 
mad og sammensætninger.
Jeg deler gerne mine yndlingsopskrifter og tips til øl- og madparninger. 
Har du en favoritkombination? 
Del den gerne!.

GÅ TIL OPSKRIFTER